keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Savulohikakku 20 hengelle

 
1,5 pkt kauravuokaa

Täyte 1.
200 g savulohta
200 g tuorejuustoa
200 g yrttituorejuustoa
150 g ranskankermaa
1/2 ruukkua tuoretta tilliä
valkopippuria
suolaa

Täyte 2.
2 kypsäksi keitettyä kananmunaa
150 g raejuustoa
150 g ranskankermaa
50 g margariinia
1/2 ruukkua tuoretta tilliä
valkopippuria
suolaa

Kostutukseen:
sitruunavettä

Kuorrutukseen:
2 dl vispikermaa
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
valkopippuria
suolaa

Koristeluun:
jääruukkusalaattia
keitettyä kananmunaa
kirsikkatomaattia
savulohta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättämäsi kommentti ilahduttaa minua. Kiitos!