keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Minttukrokanttikakku

 
 
Pohja:
13 kpl mintunmakuisia dominokeksejä
50 g margariinia

Täyte:
2,5 dl flora vispiä
2,5 dl flora vanillaa
200 g minttukrokanttisuklaata
200 g tuorejuustoa
4 liivatelehteä
2 rkl maitoa

Murskaa keksit ja sulata suklaa, sekoita ne keskenään. Painele seos tiiviisti irtopohjavuokaan. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 5-10 minuutiksi. Vatkaa kerma ja flora vanilla vaahdoksi. Sulata suklaa ja sekoita se tuorejuustoon, lisää vatkatut vaahdot joukkoon.

Lämmitä 2 rkl maitoa. Liuota kylmästä vedestä puristetut liivatelehdet kuumaan maitoon. Lisää liivateseos ohuena nauhana kokoajan sekoittaen täytteeseen. Kaada täyte kakkuvuokaan pohjan päälle ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa. Voit halutessasi koristella kakun daim-rakeilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättämäsi kommentti ilahduttaa minua. Kiitos!